Kanske en solresa innan vintern kommer


Förläng sommaren med en härlig solresa till sydligare breddgrader. Du får känna solens strålar och njuta av värme och bad. En sista chans innan vintern kommer med full fart och med den mörker och kyla.

Fyll på med energi

Vi som bor här uppe i norra Europa behöver fylla på med vitaminer för att må bra under de mörka perioderna. D-vitamin är viktigt och det får vi främst från solen, även om viss mat kan ge oss D-vitamin. Det vi får i oss via solen under sommaren, räcker tyvärr inte för hela hösten och vintern, då kan en resa kan jämföras med en vitamininjektion.

Självklart ska du sola med måtta och se till att skydda sig. Du kan räkna ut hur många soltimmar du kan vara i solen utan att bränna dig. Genom att göra testet får du ett riktmärke att gå efter och du minimerar risken att du bränner dig.

Var snygg i poolen

Ta en titt här på lyxiga baddräkter och bikinis och köp något nytt när du nu ska ge dig av. Det finns ett stort urval av exklusiva produkter och du kommer garantera vara den snyggast i poolen. Är du tveksam på storlek, använd storleksguiden och hitta rätt. Sen är det bara att hoppa i och njuta!